שקשוקה היא מנה של בשר וירקות שמתבשלת באופן מסורתי על מקל או שיפוד. הוא פופולרי ברוסיה, ארמניה, אזרבייג'ן, אוזבקיסטן וטג'יקיסטן.
המתכון הבא הוא לשקשוקה חריפה שאפשר להכין מבשר בקר או חזיר.
1) להשרות את הבשר במלח, פלפל, שום וחומץ לפחות שעתיים לפני הבישול.
2) חותכים את הירקות לחתיכות קטנות (מלפפונים, עגבניות, פלפל ירוק).
3) מערבבים בקערה את כל החומרים: שמן או חמאה, כמון טחון וזרעי כוסברה (לא חובה), מלח ופלפל לפי הטעם. מוסיפים את הירקות למרינדה. מערבבים היטב.
4) מניחים את הבשר על שיפוד מתכת לסירוגין עם חתיכות ירק עד
מה זה שקשוקה?
שקשוקה היא מאכל צפון אפריקאי מסורתי המורכב מביצים עלומות ברוטב של עגבניות, פלפל צ'ילי ובצל.
שקשוקה היא מאכל שמקורו בצפון אפריקה. הוא מורכב מביצים עלומות ברוטב של עגבניות, פלפל צ'ילי ובצל. שקשוקה מוגשת בדרך כלל עם לחם או פיתות כמלווה לביצים.
שקשוקה היא מנה של ביצים עלומות ברוטב. הרוטב מכיל בדרך כלל עגבניות, פלפל צ'ילי, שום ובצל.
שקשוקה מבושלת באופן מסורתי במחבת או במחבת עד שהביצים מתייצבות על רוטב העגבניות. שקשוקה מוגשת לרוב עם לחם, זיתים וגבינת פטה מעל.
שקשוקה היא מאכל פופולרי בצפון אפריקה, המזרח התיכון והבלקן. הוא עשוי עם עגבניות, שום ותבלינים מבושלים במחבת או במחבת עם ביצים.
שקשוקה מבושלת באופן מסורתי במחבת או במחבת עם ביצים. ניתן להגיש את המנה כמתאבן, ארוחת בוקר, צהריים או ערב. שקשוקה נאכלת בדרך כלל על ידי גריפה עם לחם כדי לספוג את הרוטב.
שקשוקה היא מאכל מסורתי בישראל ובצפון אפריקה. המנה מורכבת מביצים עלומות ברוטב עגבניות, מוגשות בדרך כלל עם לחם או חלה.
המילה "שקשוקה" הוא מושאל מן המילה הערבית شكشوكة (šaksūka), כלומר "הכל תלוי מעורבת."
שקשוקה היא מנה המוגשת באופן מסורתי בצפון אפריקה ובמזרח התיכון. אפשר להכין עם ביצים, עגבניות, שום, פלפל צ'ילי, בצל ושמן זית.
המנה מורכבת מביצים עלומות ברוטב עגבניות עם ירקות ותבלינים נוספים. מקור המתכון מתוניס או לוב.
שקשוקה היא מנה של ביצים עלומות ברוטב של עגבניות, פלפל צ'ילי ובצל.
שקשוקה היא מאכל שמגיע מהמזרח התיכון. הוא עשוי עם ביצים עלומות ברוטב של עגבניות, פלפל צ'ילי ובצל. המנה מוגשת לרוב עם לחם בצד כדי להפוך אותה לממלאה יותר.
השם "שקשוקה" מגיע מהמילה הערבית شكشوكة שפירושו "תערובת".